Saturday, October 31, 2009

| MOTOGP | Sepang Circuit

Selesai sudah bagi Grand Prix tahun ni. penat nya tak terkata tapi keseronokkan mesti terasa. Deruman enjin 500cc membuatkan gegendang telinga ku sakit.
ni antara gambar aku dan kengkawan di Sepang MOTOGP.

ni gambar aku edit ada nampak artistik skit kan

Sampainya aku di sepang

kawan-kawanku bergambar di backdrop pelumba bernombor 99

yang ni moto ni aku dapat shot sbb masih xbrape laju berbanding dgn 500cc. aku just record je.

ni penyokong thailand yg turun ke litar.

aku sedang memerhatikan screen besar sbb penonton ramai sgt xdpt nak tgk dpn2

photographer ni usung kamera dslr ni dgn lens aku xtau bape mm n bape beratnya

sedang memanaskan enjin

pelumba bernombor 27 ni adalah pemenang daripada team ducati

sesi bergambar bersama pensyarah yang juga merupakan staff petronas namanya Encik Affan

Peminat rossi ni satu family plak tu

walaupun rossi mendapat tempat ke-3 tapi dia yang paling mendapat sambutan

Tahun depan ada masa aku akan saksikan lg MOTOGP untuk tahun 2010

Reactions:

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!