Saturday, November 21, 2009

Ulang tahun Blog amirulsafri

Bulan November adalah bulan dimana wujudnya blog aku ni. Bulan November tahun 2006 hari aku da tak ingat.

sebenarnya dah lama aku wujudkan blog ni tapi pada masa tu aku tak minat blog sebabnya pada masa tu aku mencari sebuah hosting yang free dan adanya FTP (File Transfer Protocol). Kerana pada masa itu aku suka dan minat membina website sendiri.

Jadi blog ni wujud dengan tidak semenanya. Pada masa tu blog aku bertajuk knighttingale. Nama ni wujud pun sebab aku main game DIABLO.

So pada tahun ni blog ni hidup kembali dan diberi nafas baru daripada aku dengan nama aku sendiri dimana coretan kisah hidup aku di publishkan kepada umum.

Sekarang ni usia blog ini mencecah 3 tahun dan berapa hari tidak dapat dikesan. Semoga blog ini dapat ini terus hidup dan dapat diterima oleh semua lapisan umur. Dan mungkin satu hari nanti aku akan belikan domain yang baru terhadapnya.

tengok tu aku On Blogger Since November 2006

Reactions:

5 comments:

fatin sulaiman said...

tahniah!!!

happy birthday deat blog!

Mr. J @ pengerindu.com said...

happt bday blog ko., ada makan2 tak. lapar ni.. hehe..

www.pengeRindu.com

Muhammad Amirul said...

hahaha.... saje jer buat entry ni...kering idea

X-TERMINATOR™ said...

http://000webhost.com sudah !

lin => said...

happy belated besday pd blog amirulsafri

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!