Friday, November 20, 2009

3P stands for “Program Pentauliahan Professional”

Assalamualaikum.

Seperti tajuk entry kali ini 3P iaitu Program Pentauliahan Professional. Aku telah dapat permohonan tu semalam melalui khidmat pesanan ringkas rangkaian maxis seperti dibawah.

sms dari 3P

Dapat jer sms aku terus bukak email. Tapi takde aku search pon takde. So aku rasa mmg aku tak dapat la. Selepas tu aku pun keluar rumah dan Lin bgtau aku dapat email tu dalam SPAM folder.

Dah la aku ni bukan jenis bukak spam folder. Yela spam ni kan kadang-kadang email tak penting. Nasib baiklah aku tak delete sume file dalam spam sbb kebiasaan aku selalu delete sbb sakit mata tgk spam banyak sangat

aku check semula dalam SPAM folder mmg ada tapi aku tak approve lagi sbb aku perlukan masa untuk berfikir. Sebelum 25 November ni aku kene buat keputusan.

http://3p.prestariang.com.my/

Aku harap aku pergi sebab ni peluang sekali seumur hidup.

Reactions:

3 comments:

X-TERMINATOR™ said...

salam amirul..cam ne klo aku nak g jugak ? boleh tak ?

Muhammad Amirul said...

salam....hang pun dapat gak ke???

Anonymous said...

So, pergi x program tu...
Program nie patutnya register 2sem sblum praktikal ke bile...
Program nie sebenarnya mcm mane ek???

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!