Wednesday, November 11, 2009

Hi Hi Kapersky, Bye Bye Avira

Harini aku dengan jayanya menukar perisian perlindungan PC kesayangan ku daripada

Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus

kepada

Kaspersky® Internet Security 2010




tengoklah dengan mudahnya aku atasi virus sebanyak 18 n 1 trojan je
aku bukannya penternak virus


aku sebenarnya da mati akal nak update entry untuk minggu ni. Aku macam promote Kaspersky® pulak padahal Kaspersky®xde bagi aku se-sen pon kat aku. kne keluar duit lagi ada beli software ni.

Jadi kepada para pembaca jangan la anggap Avira® xbagus. Nanti xpasal-pasal aku kene 'sue' sebab wat compare dgn Avira® dgn Kaspersky® ni.

Entry kali ni aku wat pon sbb ayah aku beli antivirus ni untuk Company dia. 1 activation number boleh guna untuk 3 PC. Jadi kat office da ada 5 PC so ada 1 lg yang xgune ayah aku kasi aku. Tu la citenye. license die pon takat setahun je pastu kne renew lg. Lgpon
Avira® yang aku pakai selama ni free version so ada had la. Kaspersky® yang aku pakai ni dari

Kaspersky® Internet Security 2010
so mmg berbeza dengan

Kaspersky® Anti-Virus 2010

Kaspersky® Internet Security 2010 antivirus ada internet security pon ada...

Lepas ni aku takde la risau lagi kalau pendrive dan External HDD aku kene virus dari tempat lain bila aku nak transfer dalam PC aku tanpa ragu-ragu dengan adanya
Kaspersky® Internet Security 2010

sekian

Reactions:

3 comments:

hf said...

yer..Fana pon gune Kaspersky nih..hoh0h murah jeh for 3 pc's..

Muhammad Amirul said...

ye btui3...
:D

Mantra said...

Yup...betul tu bro.
Aku guna KIS ni memang best dan selamat je rasa :)

yang pakai antivirus ciplak tu, tukar la ke KIS...sekarang semua dah murah sesape pun leh dapat yang original...tak macam dulu...mahal..

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!