Thursday, April 14, 2011

AmirulSafri new look

Salam.


Lama tak update blog ni. Perkembangan terbaru, malam ni baru teringat group aku bagi idea buat tshirt group. Fikir punya fikir idea nak buat tshirt dengan melibatkan ciri ciri kamera. Aku menemui idea untuk menghasilkan logo trademark aku yang tersendiri, mungkin belum ada yang terfikir macam ini.

Logo ni adalah focus point dalam viewfinder kamera. Akhirnya bersesuaian dengan singkatan AS iaitu Amirul Safri. Aku harap logo ni bersesuaian lah dengan hasil kerja aku. Itu saja yang dapat disampaikan disini.

Reactions:

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!