Monday, June 7, 2010

Candid

Petang semalam sambil-sambil minum petang tepi jalan. Kamera ada di tangan tapi tujuan tak ada.
Apa yang saya nak snap hari tu pun tak ada idea, tapi bila 'on'kan saja kamera nak cuba candid pulak.

Secara tak langsung ada juga gambar menjadi, dengan lensa 35mm. Best sebenarnya dengan lensa ini. Sejak beli lensa ni, memang tak lekang lensa ni dari body. Sentiasa terlekat di body kamera.

Inilah antara hasil hasil yang saya rasakan ianya cukup cantik tapi bagi saya. Komen dan kritik anda amat saya harapkan untuk memperbaiki lagi kemahiran saya dalam bidang fotografi ini.



Reactions:

1 comments:

Bonz said...

bro~ kalo buat panning nie mesti best!

Related Posts with Thumbnails
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!